Căutăm colaboratori! Ești salon, magazin de beauty sau magazin online și îți dorești să comercializezi produse profesionale? Contacteaza-ne pentru a-ți prezenta oferta cu cele mai mici prețuri.

Ce sunt măștile colorante pentru păr și cum se folosesc?

Ce sunt măștile colorante pentru păr și cum se folosesc?

Măștile colorante pentru păr, cum le spune și numele, sunt produse duale, oferind beneficii duble. Conțin pigmenți de colorare temporară a părului și ingrediente emoliente și hrănitoare. Pigmentul din măștile colorante nu intră adânc în structura părului, spre deosebire de vopselele permanente și își pierd din intensitate cu trecerea timpului, la spălarea părului.


Durata de păstrare a măștii colorante în păr depinde de mai mulți factori, precum: culoarea inițială a părului, porozitatea acestuia, frecvența de spălare, factorii de mediu și durata de acționare la aplicarea măștii. Pentru a obține tonuri pastelate sunt suficiente 3-5 minute de acționare, iar pentru nuanțe intense poți lăsa masca să acționeze pe păr chiar și 40 de minute.                                                                                                                       

Măștile colorante Mask Design Look și Măștile colorante Nutri Color Mask 4 in 1, comercializate pe siteul nostru, nu conțin elemente vătămătoare pentru păr, astfel pot fi aplicate cât de des dorești și pot fi lăsate să acționeze timp îndelungat.

Măștile colorante se folosesc pe părul natural pentru a-i reda strălucirea și culoarea (ex: ciocolatiu și brunet).
Se mai folosesc pe părul blond vopsit, decolorat sau natural, pentru a-l colora în nuanța dorita (ex: roz și argintiu).
Și se mai folosesc pentru întreținerea părului vopsit, pentru a evita folosirea excesivă a vopselei (ex: roșcat, violet și arămiu).
Nu sunt potrivite pentru părul cărunt și grizonat.
Ingrediente precum keratină, ulei de argan și vitamine, conținute în măștile colorante, sigilează cuticula, astfel părul devine strălucitor, hrănit și mătăsos.
                                       
Poți aplica măștile colorante pe păr direct cu mâna, întinzând uniform pe toată suprafața părului, pentru o acoperire cât mai bună sau le poți aplica cu ajutorul unei pensule. Culoarea de pe piele se spală ușor cu apă și săpun.
La globalo.ro poți alege din cele 9 culori de Măști colorante profesionale Mask la 300 ml și încă 10 culori de Măști colorante profesionale Nutri Color 4 in 1 la 120 ml, pentru un păr frumos, sănătos și în tendințe!
                                    

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!