Cum să îmi decolorez părul acasă?

Cum să îmi decolorez părul acasă?
Decolorarea părului este necesară atunci când vrei să obți o nuanță mai deschisă decât nuanța pe care o ai acum, vrei șuvițe sau dorești uniformizarea culorii pentru că ai  rădăcini crescute, borduri, pete, etc.

Doar din vopsea, părul nu se deschide și va trebui să folosești Pudra decoloranta albastra Design Look, care este profesională și are o putere de decoloarare mare, de pană la 7 tonuri. Aceasta se amestecă cu Oxidantul crema parfumat 6% Oxy 20vol. Dacă ești brunetă sau șaten închis, nu îți va ieși din prima blond foarte deschis. Va trebui să îți deschizi părul treptat în mai multe ședințe de decolorare.

Pentru decolorarea acasă, nu îți recomand să utilizezi un oxidant cu concentrație de 12% peroxid de hidrogen, pentru că riști să îți arzi părul. Timpul de acționare recomandat pentru decolorare este de maxim 30 de minute. Decolorarea se face pe părul nespălat, deoarece sebumul protejează scalpul. Înainte de începerea decolorării, te sfătuiesc să faci testul de sensibilitate în spatele urechii. Pe o zonă mică, aplică amestecul de pudră decolorantă cu oxidant și așteaptă câteva minute. Dacă pielea se înroșește, se umflă, te mănâncă sau te ustură, renunță la decolorare.

Recomandările brandului pe care îl comercializăm pe globalo.ro, este ca amestecul de pudră decolorantă cu oxidant să fie de 1 la 2. Adică la 40 gr de pudră decolorantă trebuie să adaugi 80 gr de oxidant de 3%, 6%, 9% sau 12% după necesități. Amestecul se realizează într-un bol nemetalic cu ajutorul unei pensule pentru vopsit. Se aplică în strat uniform, pe părul nespălat, împărțit în șuvițe, de la rădăcini către vârfuri.
Îl lăsați să acționeze, verificând gradul de iluminare al părului, iar cand ați atins treapta de deschidere dorită spălați părul cu Samponul hidratant pentru par uscat Hydra Care, clătiți bine iar apoi uscați.

Pudra decoloranta albastra Design Look 500 gr

Acum, că ți-a reușit decolorarea, ai mai multe opțiuni:
Folosești Samponul nuantator pentru par blond No Yellow Design Look, care oferă părului reflexii frumoase, arginti.
Folosești Masca coloranta pentru par Nutri Color Mask 4 in 1, care are 10 culori pe alese.
Folosești Vopseaua de par Color Lux Design Look, care are 104 culori pigmentate și intense.
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!