Cum îmi vopsesc părul acasă cu vopsea profesionala?

Cum îmi vopsesc părul acasă cu vopsea profesionala?
Fie că ai păr cărunt, îți dorești o altă culoare a părului sau pur și simplu ți se pare că vopseaua redă strălucirea și aspectul de mătase părului tău, este foarte bine să folosești o vopsea profesională.

Pe globalo.ro avem peste 100 de culori de vopsea cremă permanentă profesională, îmbogățită cu ulei de argan și keratină ce oferă luciu și suplețe, iar vitaminele cu proprietăți de hrănire și hidratare garantează respectul maxim al structurii părului.

Acum că ai găsit vopseaua potrivită, prietenoasă cu părul și scalpul, te sfătuim să îți alegi o nuanță care este cu maxim 4 tonuri mai închisă sau mai deschisă decât nuanța naturală a părului tău. Specialiștii spun că culorile luminoase ne întineresc, iar cele închise ne oferă un aer profesional. Dar tu alege culoarea pe care ți-o dorești și care îți place cel mai mult.

Dacă vopseaua pe care ai ales-o este mai deschisă decât culoarea pe care o ai acum, este recomandat să te decolorezi înainte. Vezi articolul nostru despre Cum să îmi decolorez părul acasă?

Pentru fiecare nuanță de vopsea, trebuie să alegeți oxidantul potrivit, cantitatea de amestec potrivită și timpul de acționare potrivit, conform specificațiilor brandului.

Astfel pentru tonurile de la 1 la 7 veți folosi Oxidant crema parfumat 6% Oxy 20vol sau Oxidant crema parfumat 3% Oxy 10vol în amestec de 1 la 1,5. Adică la 100 ml de vopsea, adăugați 150 ml de oxidant și lăsați să acționeze pe păr 30 de minute.

Pentru tonurile de la 8 la 10 veți folosi Oxidant crema parfumat 9% Oxy 30vol în amestec de 1 la 1,5. Adică la 100 ml de vopsea, adăugați 150 ml de oxidant și lăsați să acționeze pe păr 40 de minute.

Pentru blondurile superdeschise, tonuri de 11 și 12 veți folosi Oxidant crema parfumat 12% Oxy 40vol în amestec de 1 la 2. Adică la 100 ml de vopsea, adăugați 200 ml de oxidant și lăsați să acționeze pe păr 50 de minute.
Vopsea de par permanenta profesionala 104 culori
















Pentru reîmprospătarea culorii actuale veți folosi Oxidant crema parfumat 1.05% Oxy 3.5vol în amestec de 1 la 2. Adică la 100 ml de vopsea, adăugați 200 ml de oxidant și lăsați să acționeze pe păr 15 de minute.

Pentru tonerele pastel si tonerele argintii veți folosi Oxidant crema parfumat 3% Oxy 10vol în amestec de 1 la 2. Adică la 100 ml de vopsea, adăugați 200 ml de oxidant și lăsați să acționeze pe păr 15 minute. Acestea se utilizează pe părul blond deschis, natural, vopsit sau decolorat.

Pentru acoperirea firelor cărunte veți folosi vopsele cu bază dublă 00 (5.00, 6.00, 7.00, 8.00, 9.00, 10.00).

Vopseaua de păr Color Lux Design Look conține o cantitate mică de amoniac. Pigmenții vopselelor comercializate pe globalo.ro sunt foarte intenși și se fixează bine în profunzimea firelor de păr, rezultând culori de lungă durată.

Vopsirea se face pe părul nespălat, deoarece sebumul protejează scalpul. Înainte de începerea vopsirii, te sfătuiesc să faci testul de sensibilitate în spatele urechii. Pe o zonă mică, aplică amestecul de vopsea cu oxidant și așteaptă câteva minute. Dacă pielea se înroșește, se umflă, te mănâncă sau te ustură, renunță la vopsire.

Amestecul se realizează într-un bol nemetalic cu ajutorul unei pensule pentru vopsit. Se aplică în strat uniform, pe părul nespălat, împărțit în șuvițe, de la rădăcini către vârfuri, apoi se masează părul pentru o acoperire uniformă în profunzime. Îl lăsați să acționeze, verificând gradul de colorare al părului, iar cand ați atins culoarea dorită spălați părul cu Samponul pentru par vopsit Color Care, clătiți, aplicați Balsamul pentru par vopsit Color Care Design Look, clătiți bine iar apoi uscați.

Pentru un aspect spectaculos, coafați părul cu produsele de styling profesionale.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!